Szert Balázs: irány Izmir!

Profi - Nemzetközi

2016-11-07 09:01:58
Karakó Ferenc | Szalai Balázs | Szert Balázs |

Karakó Ferenc - Szert Balázs - forrás: heol.hu
Forrás: heol.hu - Karakó Ferenc - Szert Balázs

Jelentős a tét, a továbbjutó ugyanis felkerül a Bajnokok Ligája főtáblájára. Törökországban az egri játékvezető.

Szerdán a törökországi Izmirben játsszák az Altinordu-Sparta Praha ifjúsági Bajnokok Ligája párharc első mérkőzését. A bajnoki ágon szereplő két gárda továbbjutója felkerül a BL főtáblájára, vagyis a tét jelentős.

- A 15 órától kezdődő találkozón összeszokott magyar játékvezetői csapat tevékenykedik, ugyanis korábban Nyitrán ugyanebben az összetételben már működtek a mieink - tájékoztatta a heol.hu-t Rozsnaki Gábor, a megyei JB képviseletében.

 

A meccset Karakó Ferenc vezeti, az egri Szert Balázs mellett a másik asszisztens Szalai Balázs lesz. A fiatal egri sportember nyár óta tagja az NB I-es asszisztensi keretnek. Az élvonalbeli mérkőzéseken nagyszerűen helytállt, ráadásul határainkon kívül is bemutatkozott már. A nemzetközi debütálást szeptember végén a Szlovákiában lejátszott Nyitra-Malaga ifjúsági Bajnokok Ligája-mérkőzés jelentette számára, és az újabb küldés sem váratott sokáig magára. Két héttel később ugyanebben a sorozatban az ukrán fővárosban rendezett Dinamo Kijev-Benfica összecsapáson segítette Andó-Szabó Sándor játékvezető munkáját. Szert Balázs most a második selejtezőkörben is szerephez jut.  

 

forrás: heol.hu
Hozzászólások: